Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pineapple Spice Scones
Zutaten für 21 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Tasseflour
1/3 Tassesugar
2 1/2 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
3/4 Tassebutter or margarine
8 x ca. 30 gCrushed pineapple juice pack
 Light cream or milk
3 EsslöffelMacadamia nuts or
3 EsslöffelAlmonds
1 Esslöffelsugar
1/2 Teelöffelcinnamon
die Zubereitung:

In mixing bowl stir together flour, 1/3 cup sugar, baking powder, and salt. Cut in butter or margarine until mixture resemble coarse crumbs. Make a well in the center. Stir in undrained pineapple until dry ingredients are just moistened (dough will be sticy).

On lightly floured surface, knead gently 10 to 12 strokes; roll dough to 1/4 inch thickness. Cut with floured 2 1/2 inch biscuit cutter. Place on ungreased baking sheet. Brush tops with cream or milk. For topping, chop nuts and combine with the 1 tablespoon sugar and cinnamon. Sprinkle about 1 teaspoon mixture over top of each scone. Bake in 425~ oven about 15 minutes. Serve warm.


Anmerkungen zum Rezept:
keine