Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Quesadilla (Emeril)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8-inch flour tortillas
2 Tassechicken cooked, shredded
1 TasseQueso Fresco (soft cheese); grated
Pretty arugula leaves
 salt
 pepper
1 EsslöffelOil, ; for griddle
 ground cumin
 cayenne pepper
1 Tassesour cream
 Fresh salsa, ; for garnish
die Zubereitung:

On work surface lay out two tortillas. Layer chicken, cheese and arugula on each; season with salt and pepper. Cover with remaining tortillas. Heat a griddle or two skillets and brush with oil. Carefully place quesadillas on griddle and cook until blistered and golden. Turn them with a large spatula and cook until golden. Meanwhile, stir cumin, cayenne and salt, to taste, into sour cream. Remove quesadillas and cut each into 6 pieces. To serve, dollop with cumin cream and top with salsa.


Anmerkungen zum Rezept:
keine