Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Quick Custard Rice Pudding
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseLong grain rice cooked
2 1/2 Tassemilk
1 Tassesugar
2 Teelöffelvanilla
2 Teelöffellemon peel grated
1/4 Teelöffelsalt
eggs
1/4 Teelöffelnutmeg
 Light cream or lightly
 Sweetened whipped cream (optional)
die Zubereitung:

In a large bowl, combine the rice, 1 1/2 cups of the milk, the sugar, vanilla, lemon zest, and salt. In a small bowl, beat the remaining 1 cup milk and the eggs until thoroughly blended; stir into the rice mixture. Pour into a 2 or 3 quart casserole. Bake in a preheated 350F oven for 30 minutes. Stir gently and dust with the nutmeg. Continue to bake 40 more minutes, or until set and lightly browned. Cool slightly, then serve warm, with cream, if desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine