Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Quick Fruit Chutney
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Elaine Radis BGMB90B Makes 1 Cup
1 Esslöffelcanola oil
1/4 TasseOnion chopped
1/4 Tassesugar
2 EsslöffelCider vinegar; or white
1 grossPear; or apple, seeded, cored and diced; about 1 c
2 Esslöffelraisins
2 TeelöffelMustard seed whole
Knob preserved stem ginger; finely diced
1/4 TeelöffelHot red pepper flakes
 Pn Salt
die Zubereitung:

Heat the oil in a small saucepan and spften the oniuon, stirring. Add the sugar and vinegar and cook until the sugar dissolves and makes a syrup. While the liquid is still hot, stir in thediced pear and the remanining ingredients. Taste carefully for the blanace of sseasonings. Serve at room temperature.


Anmerkungen zum Rezept:
keine