Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | Tomatoes, peeled, seeded and chopped |
1/3 Tasse | tomato juice |
2 Esslöffel | celery chopped |
| Half clove garlic, minced |
1/3 Tasse | Chopped seedless cucumber |
1/4 Tasse | Chopped sweet green pepper |
2 | green onion sliced |
| Dash hot pepper sauce |
| Pinch salt |
In blender or food processor, combine tomatoes, tomato juice, celery, garlic, half of the cucumber, half of the green pepper and half of the onions, the hot pepper sauce and salt until vegetables are finely chopped but not pureed.
Stir in remaining cucumber, green pepper and onions. Refrigerate until chilled. Makes 1 serving. Typed in MMformat by cjhartlin@msn. Com Source: The Canadian Living 20th Anniversary Cookbook.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |