Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Onion chopped |
1 | green pepper chopped |
2 | cloves garlic minced |
2 Esslöffel | chilli powder |
1/2 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | cumin |
4 Esslöffel | water |
| Or red or white wine |
14 1/2 x ca. 30 g | tomatoes canned |
16 x ca. 30 g | Kidney beans, canned; rinsed and drained |
1 1/2 Tasse | corn frozen |
8 x ca. 30 g | Whole wheat elbow macaroni; cooked |
| Or other pasta |
| Hot sauce; to taste |
Saute onion, green pepper, garlic, chili powder, salt and cumin in water or any red or white wine until vegetables are tender. Stir in tomatoes, breaking with spoon. Add kidney beans and corn; bring to a boil. Reduce heat and simmer 15 minutes, stirring occasionally. Toss with pasta.
1/4 of recipe= 390 cal, 2.6g fat, 82g carb, 18g pro, 4.6g fiber, 5.6 cal from fat.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |