Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rabbit Almondine
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Rabbit cut in pieces
1/4 TasseLiquid oil
1/3 Tasseflour
1 1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpepper
1/4 Tassewater
Medium onion cut into rings
1/4 TasseToasted slivered almonds
1 Tassechicken broth
1/2 Teelöffelrosemary
1 TeelöffelLemon rind
1/2 Tassesour cream
die Zubereitung:

Coat rabbit pieces with flour (reserve remaining flour). Brown in heavy hot skillet, sprinkle with salt and pepper. Pour chicken broth with rosemary, lemon rind and onion over rabbit. Simmer 45 minutes.

Remove rabbit pieces to warmed platter. Combine reserved flour with water and stir into broth until sauce is thick. Stir in sour cream and almonds, pour over rabbit.


Anmerkungen zum Rezept:
keine