Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rabbit Stew
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Rabbits cut into pieces
1 Tasseflour
1/4 Tasseolive oil
1/2 Tasseonions chopped
cloves garlic minced
1/4 TasseWine, sherry, dry
1 Tassechicken broth
1 TasseGame marinade, strained
1 Teelöffelthyme
1 Teelöffelsage
1 Teelöffelcayenne pepper
1/4 TasseParsley minced
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Dust pieces in flour and shake off excess. Brown in olive oil on all sides in a large black iron pot (My prejudice). Remove and keep warm. Add onions and garlic to same oil; cook until clear, not brown. Drain off excess oil and replace rabbit. Pour on sherry. Add broth and strained marinade. Bring to boil then reduce heat to simmer, covered, for 1 to 1-1/2 hours.


Anmerkungen zum Rezept:
keine