Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Radicchio and Chickpea Salad (Hl)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 kleinHead Radicchio
30 x ca. 30 gChickpeas rinsed, drained
1 BundScallions; sliced, white and 1 inch of green
1 mittelCarrot shredded
3 Esslöffelparsley fresh
3 Esslöffelolive oil extra virgin
3 Esslöffellemon juice fresh
2 TeelöffelToasted ground cumin
 Kosher salt and freshly ground black pepper
die Zubereitung:

Separate leaves of Radicchio. Lay one on top of the other and cut into thin strips. Wash and drain in a colander or salad spinner. Put into a large bowl. Add chickpeas, scallions, carrot and parsley.

Mix remaining ingredients in a small bowl. Pour over vegetables and toss well. Let sit at least 1 hour at room temperature before serving.


Anmerkungen zum Rezept:
keine