Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ragout Bologna Style
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 x ca. 450 gbeef chopped
1/4 x ca. 450 gpork chopped
1/4 x ca. 450 gveal chopped
1/4 x ca. 450 gSalt pork; chopped
onion sliced
Carrot sliced
Stalk celery; cut in small pieces
cloves whole
1 1/4 TasseWater; or stock
1 Teelöffeltomato paste
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
1/4 x ca. 450 gmushrooms sliced
Chicken livers; cut in small pieces
1/2 Tasseheavy cream
1 kleinTruffle (optional); sliced thin
die Zubereitung:

1. Place meats and next 4 ingredients in a saucepan and brown slowly, but thoroughly. 2. Add water or stock and ocntinue cooking slowly until it evaporates. 3. Add tomato paste, salt and pepper and enough water to cover the meat. Cover the pan and simmer for 1 hour. 4. Add mushrooms and chicken livers and cook for 15 minutes longer. 5. Just before serving, add cream and truffle.


Anmerkungen zum Rezept:
keine