Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Chicken breasts; boneless, |
| . skinless, sliced |
1 Esslöffel | vegetable oil |
1 Esslöffel | Mexican seasoning |
1 Packung | Salad greens (16oz) |
8 x ca. 30 g | Jar of salsa |
8 x ca. 30 g | Jar of ranch dressing |
1 Tasse | Cheddar cheese shredded |
1/2 Tasse | Tortilla chips crushed |
Fry chicken in oil and Mexican seasoning in nonstick skillet on medium-high heat for 8 minutes or until chicken is cooked through.
Toss greens, salsa, dressing, cheese and chicken together in brge bowl. Top with crushed chips just before serving.
carbohydrates, 45 milligrams cholesterol, 1, 400 milligrams sodium, 25 percent of calories from fat.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |