Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ranch Taco Chicken Salad
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gChicken breasts; boneless,
 . skinless, sliced
1 Esslöffelvegetable oil
1 EsslöffelMexican seasoning
1 PackungSalad greens (16oz)
8 x ca. 30 gJar of salsa
8 x ca. 30 gJar of ranch dressing
1 TasseCheddar cheese shredded
1/2 TasseTortilla chips crushed
die Zubereitung:

Fry chicken in oil and Mexican seasoning in nonstick skillet on medium-high heat for 8 minutes or until chicken is cooked through.

Toss greens, salsa, dressing, cheese and chicken together in brge bowl. Top with crushed chips just before serving.

carbohydrates, 45 milligrams cholesterol, 1, 400 milligrams sodium, 25 percent of calories from fat.


Anmerkungen zum Rezept:
keine