Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Raspberry-Filled Cinnamon Muffins
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tasseall-purpose flour
1/2 Tassesugar
2 1/2 Teelöffelbaking powder
1 Teelöffelcinnamon ground
1/4 Teelöffelsalt
2/3 TasseLow-fat buttermilk
1/4 TasseMargarine melted
Egg lightly beaten
 Vegetable cooking spray
1/4 TasseSeedless raspberry preserves
1 Esslöffelsugar
1/4 Teelöffelcinnamon ground
die Zubereitung:

Combine first 5 ingredients in a medium bowl, and make a well in center of mixture. Combine buttermilk, margarine, and egg, and stir well. Add to the flour mixture, stirring just until moistened.

Spoon about 1 tablespoon batter into each of 12 muffin cups coated with cooking spray. Spoon 1 teaspoon preserves into center of each muffin cup (do not spread over batter), and top with remaining batter.

Combine 1 tablespoon sugar and 1/4 teaspoon cinnamon; stir well. Sprinkle evenly over muffins.

Bake at 400 degrees for 20 minutes or until muffins spring back when touched lightly in center. Remove muffins from pans immediately, and place on a wire rack. Yield: 1 dozen (serving size: 1 muffin).

Per serving: 155 Calories; 4g Fat (25% calories from fat); 3g Protein; 27g Carbohydrate; 16mg Cholesterol; 186mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept:
keine