Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red Beans and Rice-3
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gRed kidney beans
Meaty ham bone
2 grossonions chopped
Bell pepper chopped
Ribs celery chopped
Cloves Garlic finely chopped
 salt
 pepper
1 Prisesugar
Bayleaf optional
2 x ca. 450 gOwen's spicy sausage links
1/4 Tasseparsley chopped
 rice cooked
die Zubereitung:

Soak beans overnight, rinse. Cover with water and cook with ham bone ( fat trimmed off ), onion, bell pepper, celery, salt, pepper, sugar, and bay leaf. While beans are cooking, boil sausage in skillet. Drain, fry until crisp, and set aside. Cook beans until fork tender ( 1 - 2 Hrs ); then add fried sausage. Just before serving, remove bay leaf and add parsely. Serves 8 ( small servings ) and freezes well. Serve with corn bread and mustard greens to complete the mood.


Anmerkungen zum Rezept:
keine