Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Teelöffel | cumin seeds |
1 klein | cloves garlic |
1 klein | Green chilli, seeded |
1 gross | red onion |
2/3 Tasse | Natural yoghurt |
2 Esslöffel | coriander fresh, chopped |
| Plus extra to garnish |
1/2 Teelöffel | sugar |
| salt |
1. Heat a small frying pan and dry fry the cumin seeds for 1-2 minutes until they release their aroma and begin to pop.
2. Lightly crush or flatten the cumin seeds using the heel of a heavy-bladed knife.
3. Finely chop the garlic, green chilli and red onion. Stir into yoghurt with the crushed cumin seeds and chopped coriander.
4. Add sugar and salt to taste. Spon the raita into a small bowl and chill until ready to serve. Garnish with extra coriander before serving.
Tnt'd by Imran C.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |