Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red Wine Quail
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
quail
 Brandy
 flour
6 Esslöffelbutter
2 Tassemushrooms sliced fresh
1/2 Tassebutter melted
1 TasseConsomm
1 Tassered wine dry
Rib celery; cut up
 salt
 pepper
Oranges; juice of
 Wild rice; cooked
die Zubereitung:

Clean quail and rub with brandy. Dust with flour. Melt 6 Tablespoons of butter in a heavy skillet and saut, quail for 10 minutes. Saut, mushrooms in 1/2 cup melted butter and pour over quail. Add consomm, , wine, celery, salt and pepper. Cover and simmer for 25 to 30 minutes or until tender. Remove celery and stir in orange juice. Heat well. Serve over wild rice.

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine