Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red-Plum Spice Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseRed plums; drained (chop plums into quarters; reserve liquid)
2 Tasseflour
2 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
1/2 TeelöffelBaking soda
1 Teelöffelcinnamon
1 Teelöffelnutmeg
1/2 Teelöffelcloves
1/2 Tasseshortening
1 Tassesugar
Eggs well beaten
1/2 TasseRed plum liquid
1/2 TasseChopped nuts (optional)
die Zubereitung:

Sift flour and dry ingredients together. Cream shortening with sugar; add eggs and beat thoroughly. Add dry ingredients and beat well. Fold in plums, plum liquid and nuts. Pour into cake pan approximately 7x11-inches. Bake at 375 degrees for about 35 minutes.

Cream Cheese Frosting: Beat 3 ounces cream cheese, softened. Add 2 teaspoons plum liquid and 1-1/2 cups powdered sugar.

Scanned, Busted & Proofed by Gene Johnston (ejohnston@mailexcite. Com)


Anmerkungen zum Rezept:
keine