Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 gross | Bottle, Cheese Whiz |
6 x ca. 30 g | cornstarch |
2 ca. 1 Liter | Milk, reserve 2 cups |
1/2 x ca. 30 g | Worcestershire Sauce |
1/4 x ca. 30 g | tabasco sauce |
1/4 x ca. 450 g | Bacon, diced, cooked, Drained |
1/2 Tasse | Onions, sauteed |
12 x ca. 30 g | Can beer |
4 Esslöffel | Chicken Bouillon |
| parsley |
Heat milk in a double boiler until warm, not boiling. When milk is steaming, add chicken boullon, worcestershire, and tobasco. Cook off bacon until brown, not crisp, add onion and sautee. Add corn starch that has been blended with two (2) cups of reserved milk. Stir until cornstarch has been cooked into soup. (thick) Add cheese, beer, and garnish with parsley. Walt
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |