Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 EsslöffelGhee
1 TasseMixed vegetables, diced*
cloves garlic
2 Tasserice cooked
3 Tassewater
1/2 Teelöffelsage
1 Teelöffelrosemary
1 Teelöffelparsley
1 Esslöffelsoy sauce
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Heat ghee in a large soup pot. Saute the diced vegetables & garlic for 15 minutes. Pour over water, bring to a boil & simmer until the vegetables are almost tender. While the vegetables are simmering, add the herbs in order. About 5 minutes before the end of the cooking time, add the cooked rice. Add more water if necessary.

"Tasajara Cooking"


Anmerkungen zum Rezept:
keine