Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Roast Fresh Ham (Svinestek)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gFresh ham, with rind
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper
1/4 Tasseflour
2 Esslöffelbutter
1/4 Tassered wine
1/2 Teelöffelmustard
4 Tassesauerkraut cooked
Apples, quartered and cooked
18 Cooked prunes
die Zubereitung:

Score rind of ham or slash in 1 inch squares, being careful not to cut through. Rub with salt and pepper. Bake at 450 Degs for 1 hour. Remove rind. Return ham to oven. Reduce heat to 325 deg. and cook for 50- 60 minutes. (Bake ham to internal temperture of 185 deg. on meat thermometer, basting periodically with water.) Remove ham, keep warm. Reserve drippings. Brown flour in butter. Strain reserved drippings. Skim off and discard fat. Measure 1 3/4 cups drippings. Add drippings to butter-flour mixture. Cook stirring, untill thickened. Add wine and mustard. Reheat. Serve gravy over ham. Serve sauerkruat separately. Garnish ham with apples and prunes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine