Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Roast Pork and Sauerkraut
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Rolled pork roast
 Salt, pepper and garlic
 Powder -- to taste
2 Esslöffelmargarine
To 2
 margarine
 Until soft/golden
1 grossJar
 caraway seeds
 apple juice
 Applesauce and Apricot
 Sauce
1 grossJar
1 DoseApricot halves -- drained
 nutmeg to taste
 cinnamon to taste
 Onions -- sauted in
 sauerkraut drained
 Apple sauce
die Zubereitung:

Sprinkle roast with salt, pepper and garlic powder. Place in Dutch oven. Place sauerkraut around roast. Sprinkle with caraway seeds. Add onions and butter. Pour 2-3" of apple juice over meat and sauerkraut. Cook, covered on top of stove over Low heat for 2 1/2-3 hours. Sauce: Combine sauce ingredients in small saucepan. Heat over Low heat until hot. Blend well.


Anmerkungen zum Rezept:
keine