Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Roasted Sweet Onions with Balsamic Vinegar
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 mittelSweet onions; peeled halved
3 Esslöffelolive oil
 salt
 white pepper
1 EsslöffelWater (to 2 tbs)
1/3 Tassebalsamic vinegar
2 Esslöffelbrown sugar
2 Esslöffelbutter
die Zubereitung:

Preheat over to 350 Degrees F. Rub onion halves with olive oil. Sprinkle halves on both sides with salt and white pepper. Place onions, cut side down, in a large skillet that can go into the oven. Baken onions until soft, about an hour.

With a spatula, scoop up onions and place them in a serving dish, cut side up. Place water, vinegar, brown sugar and butter in same skillet that onions were roasted in. Srape skillet to dissoslve brown, baked-on juices from onions. Heat to boiling. Boil a minute to reduce, then spoon mixture over each onion. Taste and add more salt if necessary. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept:
keine