Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sabrett Onions
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 mittelonions
1 Esslöffelvegetable oil
1 Esslöffelpaprika
 Up to 1-1/2 tablespoon
1/4 Teelöffelcumin
1/8 Teelöffelsalt
3 Prisepepper
1/2 Tassewater
die Zubereitung:

Slice onion thinly into rings about 1/4" thick or less. Separate rings. Heat oil. Gently toss in onions till all are coated with oil. Stir in spices. Cover and braise slowly over very low heat, stirring occasionally. Braise about 10 mins, being sure onions don't brown. Add water, if needed. Braise an additional 10 mins.

Onions can be made hours in advance, but if they are to be held more than an hour, additional water may have to be added.

See Notes

Originator Long forgotten.

(wgmm@main. Citynet. Net) Date 9/11/96

by the New York City street vendors.


Anmerkungen zum Rezept:
keine