Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sag "Paneer" From Tofu
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gTofu, firm
4 Esslöffelpeanut oil
 salt
1/2 TeelöffelGaram masala or curry powder
1/4 Teelöffelcayenne pepper
2 EsslöffelGarlic chopped
1 EsslöffelGinger chopped
2 x ca. 30 gchillies green
1/4 Tassewater
2 Esslöffelpeanut oil
1 1/4 x ca. 450 gFrozen spinach, chopped
1 Teelöffelsalt
2 Esslöffelbutter
1/4 Tasseheavy cream
die Zubereitung:

Cut tofu into tiny cubes and fry in hot oil. Season with salt, garam masala, and cayenne.

Puree garlic, ginger, chile pepper in water. Put in hot frying pan and cook, stirring constantly, for about 30 seconds. Add the spinach and remaining salt. Stir for 1 minute. Cover and simmer for 15 minutes. After the water cooks away, add the butter. Optional: puree.

Add the paneer and cream. Cover and simmer for another 10 minutes, stirring once or twice.

Serve with rice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine