Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sage Pot Roast for Diabetics
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Lean boneless beef chuck roast; 5-pounds
1 Esslöffelcooking oil
1 1/2 TeelöffelRubbed dried sage
1/2 TeelöffelSalt substitute
1/4 Teelöffelpepper
1 TasseLow sodium beef broth
Red potatoes; cut in half
Carrots; cut into 2" pieces
onions quartered
5 Teelöffelcornstarch
1/4 Tassewater
die Zubereitung:

In a Dutch oven, brown roast on both sides in oil. Season with sage, salt and pepper. Add beef broth. Cover and bake at 325 degrees f for 2 1/2 hours. Add potatoes, carrots and onions. Cover and bake 1 hour longer or until meat is tender and vegetables are cooked. Remove roast and vegetables to a serving platter and keep warm. Combine cornstarch and water; stir into pan juices. Cook until thickened and bubbly.

Diabetic Exchange: One serving equals 3 lean meat, 1 starch, 1 vegetable; also 301 calories, 59mg sodium, 82mg cholesterol, 16gm carbohydrate, 27 gm protein, 14 gm fat.

From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine