Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saimin
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
9 Tassewater
1/4 TasseShrimp, dried
Piece dashi konbu (dry seaweed) 5-6 inches
1 TeelöffelShoyu (soy sauce)
14 x ca. 30 gSaimin noodles
1/2 x ca. 450 gChar siu (Chinese roast pork)
1/2 x ca. 450 gKamaboku (fish cake)
1/2 Tassegreen onions chopped
 Pork bones
 salt
 pepper
die Zubereitung:

In a large soup pot combine the water, shrimp, dashi konbu, bones, salt, pepper and shoyu. Simmer for about 1/2 hour and then strain, keeping the broth. Cook the noodles according to the directions on the package. Place some noodles in each bowl; cover with broth; garnish with strips of char siu, kamaboku and green onions. Yummy! Chicken broth may be substituted for water & pork bones. Me ke aloha, Mary


Anmerkungen zum Rezept:
keine