Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Salmon with Ginger-Orange Mustard Glaze
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseorange juice fresh
1/4 TasseTamari or soy sauce
1/4 TasseCream sherry
1/4 TasseDijon mustard
2 EsslöffelGrated, peeled fresh ginger
2 Esslöffelhoney
(6-ounce) salmon fillets
 (about 1 inch thick)
 Nonstick cooking spray
 Green onion fans (optional)
die Zubereitung:

ombine juice, soy sauce, sherry, mustard, ginger and honey in a large zip-top plastic bag. Add salmon to bag; seal and marinate in refrigerator 30 minutes. Remove salmon from bag, reserving marinade. Prepare grill or broiler. Coat grill rack or broiler pan with cooking spray. Place salmon on grill rack or broiler pan. Cook 6 minutes on each side or until fish flakes easily when tested with a fork, basting frequently with reserved marinade. Place remaining marinade in a saucepan; bring to a boil. Serve with salmon; garnish with green onion fans, if desired. Makes 4 servings.

Per serving Calories 375 Fat 16g Cholesterol 115mg 1, 384mg Percent calories from fat 38%

Dallas Morning News 10/2/96 Typos by Bobbie Beers


Anmerkungen zum Rezept:
keine