Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | butter |
1 Teelöffel | cumin |
1/4 Tasse | onions diced |
1/2 Tasse | Hot pepper, diced |
1 Dose | (1lb.)Tomatoes, chopped Or |
2 Tasse | Fresh tomat. peeled, chopped |
3/4 Tasse | pineapple crushed |
1/4 Tasse | lime juice |
1/8 Teelöffel | Cinnamon ground |
| salt |
| pepper |
In saucepan, melt butter. Add the cumin, onion and hot pepper. Saute until the onion is translucent, 2-3 min. Add the tomatoes, pineapple, lime juice, and cinnamon. Simmmer for 30 min. Season to taste with salt and pepper. Cool. Serve at room temp. Exceptionally good with grilled fish. Yield: Approx. 2 1/2 cups.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |