Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Salsa Marinara
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseonion minced
cloves garlic minced
1/3 Tasseolive oil
2 x ca. 450 gFirm ripe tomatoes, cored, cut into 1-inch pieces -or
2 Dose(28-ounce) peeled whole Italian plum tomatoes
 salt
 pepper
die Zubereitung:

In a large saucepan set over moderate heat cook the onion, garlic and oil, stirring occasionally for 5 minutes. Add the tomatoes and salt and pepper. Simmer, covered, stirring occasionally for 20 minutes. If desired, puree the mixture in a food processor or blender or through the disk of a food mill.

All Rights Reserved


Anmerkungen zum Rezept:
keine