Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Spinach Cheesecake
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebread crumbs
1 EsslöffelButter melted
1 Teelöffelparmesan grated
1 kleinOnion chopped
 vegetable oil
1/4 x ca. 450 gFresh mushrooms; sliced thin
1 1/2 x ca. 450 gcream cheese
eggs
1/2 Teelöffelnutmeg
1/4 Tasselight cream
1/4 Tassebeer
1 x ca. 450 gFresh spinach; washed
die Zubereitung:

Combine bread crumbs, butter & parmesan; press into an 8" springform pan. Bake @350 degrees for 10 min. Until lightly browned. Remove from oven; lower oven temp. To 300. In a skillet saute onion until translucent. Add mushrooms & cook until they "sweat." Cool. Cream cheese, eggs, nutmeg, light cream & beer together until light and fluffy. Steam, drain & chop spinach coarsely. Squeeze in paper towels to remove excess liquid. Carefully fold mushroom mixture & spinach into cheese mixture. Pour into prepared crust & bake for 1 1/2 hours. Turn off oven; set door slightly ajar; and allow cake to cool for 2 hours in oven. Refrigerate for at least 3 hours before removing from pan. From "Brew Cuisine"

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine