Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scalloped Oysters #1
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 1/2 LiterOysters
2 TasseCracker crumbs
1/2 Tassebutter
1/2 x ca. 1/2 Literwhipping cream
1 Tassemilk
 pepper
die Zubereitung:

Wash oysters & drain. In 2-quart round, buttered casserole, layer cracker crumbs, oysters & butter pats. Repeat layers, saving a few cracker crumbs for top. Pepper each layer slightly. Pour cream & milk over this. Bake at 400 for 20 minutes until lightly browned & set.

Ann King

From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine