Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Schinkenfleckerln (Ham and Noodle Casserole)
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseskim milk
egg separated
1 EsslöffelMargarine, melted, divided
1/8 Teelöffelpepper
5 x ca. 30 gBoiled ham, cut into 1/2-inch cubes
1 TasseCooked noodles (medium width)
1 Prisesalt
die Zubereitung:

Preheat oven to 375F. In small mixing bowl combine milk, egg yolk, 2 1/2 teaspoons margarine, and the pepper, mixing thoroughly; add ham and noodles and stir well to thoroughly combine. In separate bowl beat egg white with salt until stiff but not dry; gently fold into noodle mixture.

Grease 2-cup casserole with remaining margarine and spoon noodle mixture into casserole. Bake until browned on top, 45 to 50 minutes.

[Weight Watchers New International Cookbook] Posted by Fred Peters.


Anmerkungen zum Rezept:
keine