Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Spaghetti Alaska
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gSpaghetti
2 DoseSpanish tomato sauce
1 grossCan -or
2 kleinCans red salmon
1 mittelOnion fine chopped
 Few drops Tabasco sauce
 salt
 pepper
1 Teelöffelparsley chopped
die Zubereitung:

African-American cooks hailed from all over the country, not just the South, Paige points out. He found this recipe in Eliza's Cookbook, compiled in 1936 by the Negro Culinary Art Club of Los Angeles.

Parboil spaghetti and drain. Place in a baking dish a layer of spaghetti, then a layer of salmon, mixed with chopped onion, salt and pepper, Tabasco sauce, parsley and another layer of spaghetti, dotting each layer with butter. Pour tomato sauce over the last layer of spaghetti, and bake in hot oven until brown. Makes 6 servings.

Per serving: 478 calories; 13.4 g fat (6.2 g saturated fat; 25 percent calories from fat); 62 mg cholesterol; 990 mg sodium.


Anmerkungen zum Rezept:
keine