Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | pumpkin canned |
1/2 Tasse | skim milk evaporated |
1/4 Tasse | brown sugar firmly packed, light |
1/4 Teelöffel | cinnamon ground |
1/4 Teelöffel | ginger ground |
1/8 Teelöffel | nutmeg ground |
1/8 Teelöffel | salt |
1 gross | egg |
1 gross | egg white |
1. In 1-quart microwave-safe bowl, combine pumpkin, evaporated skim milk, sugar, cinnamon, ginger, nutmeg, and salt. Microwave, uncovered, on medium (50 perent) 3 minutes. In small bowl, beat egg and egg white until blended.
2. Slowly stir egg mixture into pumpkin mixture; divide pudding mixture among four 5-oz microwave-safe custard cups. Microwave on medium (50 percent) 2 to 3 minutes or until puddings are barely firm. (Do not overcook; puddings will thicken and firm more upon cooling.) Set aside to cool at least 10 minutes. Serve warm or cover and refrigerate until cold.
Country Living/December/92 Scanned & fixed by Di Pahl & <gg>
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |