Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Spiced Pumpkin Custard - Country Living
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassepumpkin canned
1/2 Tasseskim milk evaporated
1/4 Tassebrown sugar firmly packed, light
1/4 Teelöffelcinnamon ground
1/4 Teelöffelginger ground
1/8 Teelöffelnutmeg ground
1/8 Teelöffelsalt
1 grossegg
1 grossegg white
die Zubereitung:

1. In 1-quart microwave-safe bowl, combine pumpkin, evaporated skim milk, sugar, cinnamon, ginger, nutmeg, and salt. Microwave, uncovered, on medium (50 perent) 3 minutes. In small bowl, beat egg and egg white until blended.

2. Slowly stir egg mixture into pumpkin mixture; divide pudding mixture among four 5-oz microwave-safe custard cups. Microwave on medium (50 percent) 2 to 3 minutes or until puddings are barely firm. (Do not overcook; puddings will thicken and firm more upon cooling.) Set aside to cool at least 10 minutes. Serve warm or cover and refrigerate until cold.

Country Living/December/92 Scanned & fixed by Di Pahl & <gg>


Anmerkungen zum Rezept:
keine