Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Catfish and crawfish mold (rbtn28a)
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseparsley chopped
1 Tassecream cheese
1/2 Tassewhite wine dry
 salt
1 Esslöffellemon juice
1 x ca. 450 gCatfish meat, cooked
1 TeelöffelLouisiana hot sauce
1 x ca. 450 gCrawfish meat, cooked
1 EsslöffelLea & Perrins Worcestershire
die Zubereitung:

Chop catfish and crawfish in food processor. Add wine, parsley, lemon juice, and salt. Mix real well. Add hot sauce and Lea & Perrins Worcestershire sauce. Mix well. Add cream cheese. Mix well. Refrigerate overnight in a mold. Serve with crackers or on a bed of lettuce. You can use shrimp of crawfish aren't available. From Justin Wilson's "Outdoor Cooking With Inside Help"


Anmerkungen zum Rezept:
keine