Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Taboulleh
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
50 Gramm2 oz bergo or cracked wheat
 Lg Chunk of cucumber
Third of a green pepper
 De-seeded and finely diced.
 Sm Red onion diced.
30 Milliliter2 tbsp Fresh chopped mint.
 Juice of half a lemon.
 black pepper
die Zubereitung:

Cook the wheat in twice its volume of boiling water for 10 minutes or leave it to stand in the same amount of just boiled water for 15 minutes until the grains have swelled and softened. Drain and squeeze out the moisture and place the wheat in a bowl. Stir in the remaining ingredients.


Anmerkungen zum Rezept:
keine