Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tacos De Jocoqui Al Horno (Baked Sour Cream Tacos)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 Tortillas
 Oil for frying
 Sauce
2 Esslöffeloil
2 EsslöffelSalsa Jalapena or your favorite chili relish
1 kleinOnion chopped
1 DoseSolid pack tomatoes, Chopped
 salt
1 x ca. 450 gMonterey Jack cheese, cubed
1 TeelöffelRubbed oregano
1 x ca. 1/2 LiterSour Cream, salted
die Zubereitung:

For sauce, wilt onion in hot oil. Add tomatoes, oregano, salsa, and salt. Cook for 15 or twenty minutes. Set aside. Fry tortillas lightly in oil, put some of the sauce and a piece of cheese on each one and roll. Arrange in a buttered shallow glass baking dish. Pour remaining sauce over tacos, top with cheese and spoon sour cream over all. Bake at 325 F. for 25 to 30 minutes. Serves 6 to 12.


Anmerkungen zum Rezept:
keine