Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tart and Tangy Beef on a Bun
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gchuck ground
Onion chopped
2 Tasseketchup
3 Tassebrown sugar packed
3 TasseApple cider vinegar
3 EsslöffelWorcestershire Sauce
3 Esslöffeldijon mustard
2 Teelöffelhoney
Hamburger buns
die Zubereitung:

Combine the ground beef and onions in a large skillet and cook over medium heat, breaking up the chunks with a wooden spoon, until the meat is browned, about 10 minutes. Drain off the excess fat. In a small mixing bowl, stir together the ketchup, brown sugar, vinegar, Worcestershire, mustard, and honey if using until well combined. Stir the sauce mixture into the meat and onions and bring to a simmer. Serve on hamburger buns.


Anmerkungen zum Rezept:
keine