Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Teem Gok (Deep-Fried Wonton Cookies)
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseChopped prunes (or chopped dried apples)
1 Tasseapricots dried, chopped
1 1/2 Tassebrown sugar packed
1 1/2 Tassecoconut flakes
1 Tassealmonds chopped
24 Wonton skins
 oil
die Zubereitung:

Mix together prunes, apricots, brown sugar, coconut and almonds. Place about 2 teaspoons mixture in center of each wonton skin. Moisten edges with water. Fold each skin in half to form triangle. Press edges firmly to seal. Cover to prevent drying. Heat oil (1 to 1 1/2 inches) to 360F. Fry 3 to 4 wontons at a time, turning occasionally, until golden brown, about 1 minute on each side. Drain. Cool thoroughly and store in airtight container. Serve with ice cream or sherbet if desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine