Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
White bean & herb sandwich spread
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseCooked and drained white
 Beans
2 Esslöffelparsley fresh, chopped
1 EsslöffelSnipped chives
1 EsslöffelChopped fresh dill (or 1
 Ts Dried dill)
1/4 TeelöffelSalt (can eliminate this if
 Using canned beans)
1/8 Teelöffelpepper
2 x ca. 30 gNon fat cream cheese
1 Esslöffellemon juice fresh
8 ScheibeFavorite bread (recipe
 Recommends dark rye)
Cucumber, peeled and thinly Sliced
 X Lettuce
 X Sprouts
die Zubereitung:

Combine first 8 ingredients in a food processor and process until smooth. Taste for seasonings and add more herbs or lemon juice if necessary. Spread mixture on bread, top with cucumber, lettuce and sprouts. Put sandwiches together and slice.

From my "Best of Vegetarian Times" collection.

<VBalson@It.jea.ci.jax.fl.us> to the Fatfree Digest [Volume 11 Issue

S.Smith34, TXFT40A@Prodigy. Com using Mmconv.


Anmerkungen zum Rezept:
keine