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Three Nuts Apricot Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Small Loaf
1 Tassemilk
1 EsslöffelWalnut oil; or butter
1 Esslöffelhoney
1 grossegg
1/2 TasseDried apricots; quartered
1/2 TasseBlanched almonds; chopped, up to 1 1/2 cups
1/2 TassePecan halves; or pieces
1/2 TasseWalnut halves; or pieces or hazelnuts, chopped
1 3/4 Tasseflour all-purpose, unbleached
3/4 TasseUnprocessed wheat bran
2 TeelöffelVital wheat gluten
3/4 Teelöffelsalt
1 1/2 TeelöffelActive dry yeast Large Loaf
1 1/2 Tassemilk
2 EsslöffelWalnut oil; or butter
2 Esslöffelhoney
1 grossegg
1 TasseDried apricots; quartered
3/4 TasseBlanched almonds; chopped, up to 2 1/4 cups
3/4 TassePecan halves; or pieces
3/4 TasseWalnut halves; or pieces or hazelnuts, chopped
2 1/4 Tasseflour all-purpose, unbleached
1 TasseUnprocessed wheat bran
1 EsslöffelVital wheat gluten
1 Teelöffelsalt
2 Teelöffeldry yeast active
die Zubereitung:

Pour all wet ingredients into bread machine baking pan. Measure all other ingredients except yeast into baking pan. Sprinkle yeast over dry ingredients, being carefull not to get yeast wet. Use rapid bake cycle on your machine for this loaf.

<cea260@airmail. Net> on Dec 5, 97


Anmerkungen zum Rezept:
keine