Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tofu Sauce
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1 TassePalm sugar
3/4 Tassewhite vinegar
1/2 Tassewater
1/4 Teelöffelsalt
Serrano chilies, stemmed & finely chopped
3 EsslöffelRoasted peanuts, ground
Cilantro sprigs, chopped
die Zubereitung:

Mix the first five ingredients in a pot & bring them to a slow boil over moderate heat. Cook, uncovered, until the mixture thickens slightly, about 15 minutes. When ready to serve, pour the mixture into a small serving bowl & garnish with peanuts & cilantro.

This dip is intended to be served with deep-fried tofu. If keeping in the refirgerator, keep without the garnish. In a sealed jar it will keep for 2 months.

William Crawford & Kamolmal Pootaraska, "Thai Home-Cooking"


Anmerkungen zum Rezept:
keine