Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tom and Jerry
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Batter
egg
 sugar powdered
1 PriseBaking soda
1/4 x ca. 30 grum
 Sugar to stiffen
Toserve
1 EsslöffelAbove batter
3 EsslöffelMilk hot
1 1/2 x ca. 30 grum
 water hot
1/2 x ca. 30 gBrandy
 nutmeg
die Zubereitung:

First prepare batter, using mixing bowl. Separate the yolk and white of 1 egg, beating each separately and thoroughly. Then combine both, adding enough superfine powdered sugar to stiffen. Add to this 1 pinch of baking soda and 1/4 oz. Rum to preserve the batter. Then add a little more sugar to stiffen. To serve, use hot Tom and Jerry mug, using 1 tbl. Of above batter, dissolved in 3 tbl. Hot milk. Add 1-1/2 oz. Of rum. Then fill mug to within 1/4 inch of top of mug and stir gently. Then top with 1/2 oz. Brandy and grate a little nutmeg on top. The secret of a Tom and Jerry is to have a stiff batter and a warm mug.


Anmerkungen zum Rezept:
keine