Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tomato and Chicken Stir-Fry
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 x ca. 450 gBoneless chicken
4 EsslöffelTeriyaki Baste & Glaze (Kikkoman), divided
2 Esslöffelvegetable oil
cloves garlic minced
1 Teelöffelginger root fresh, minced
Green onions & tops cut into 2-inch lengths, separating whites from tops
2 mittelTomatoes cut into thin wedges
die Zubereitung:

Cut chicken into thin slices; combine with 1 Tbsp. Teriyaki baste & glaze. Let stand 30 minutes. Heat oil in hot wok or large skillet over high heat. Add garlic and ginger; cook until fragrant. Add chicken and whites of green onions; stir-fry 3 minutes. Add tomatoes, green onion tops and remaining 3 Tbsp. Baste & glaze. Cook, stirring, until vegetables are thoroughly heated and coated with glaze.

Reprinted with the permission of Kikkoman International Inc.

Electronic format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept:
keine