Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tomato Bread Salad with Herbs
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelred wine vinegar
Clove garlic, minced and mashed to a paste
 With a pinch of salt
1/4 Tasseolive oil extra virgin
2 Tasse3/4-inch cubes crusty bread
1/2 x ca. 450 gVine-ripened tomatoes, cut into 3/4-inch
 Wedges
1/2 x ca. 450 gVine-ripened yellow tomatoes, cut into
 3/4-inch wedges
1/4 TasseNicoise or Kalamata olives
1/4 TasseBasil leaves; chopped fine
1 EsslöffelFresh marjoram; chopped fine
die Zubereitung:

In a bowl whisk together vinegar, garlic paste and pepper to taste and whisk in oil until emulsified. Add remaining ingredients and salt to taste and toss to combine well. Let salad stand at room temperature 15 minutes to allow bread to soak up some of the dressing.


Anmerkungen zum Rezept:
keine