Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tomato Chili Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Ripe Medium Tomatoes
scallions thinly sliced
2 Esslöffelpeanut oil
1 Esslöffelcoriander fresh, chopped
2 Teelöffelred wine vinegar
2 Teelöffeljalapeno pepper minced
salt
die Zubereitung:

Blanch tomatoes in a large saucepan of boiling water for about 15 seconds. Cool in bowl of ice water and slip off skins. Cut tomatoes crosswise in half and squeeze out seeds; then finely chop with knife or in food processor. Transfer to mixing bowl and whisk briefly. Whisk remaining ingredients in small bowl until blended. Add to tomatoes and whisk vigorously. Whisk again just before serving. Serve with grilled hamburgers, fish, shrimp or chicken.


Anmerkungen zum Rezept:
keine