Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 gross | yellow onion minced |
2 | cloves garlic minced |
1 Esslöffel | olive oil |
5 | Tomatoes diced |
1 Esslöffel | Ginger fresh, minced |
2 Esslöffel | tomato paste |
1 Teelöffel | mustard dry |
2 Esslöffel | Apple cider vinegar |
1/2 Teelöffel | salt |
1 Esslöffel | honey |
1/4 Teelöffel | Ground dried red chiles |
1/4 Tasse | raisins |
2 Esslöffel | parsley minced |
1 Teelöffel | oregano fresh, minced |
10 x ca. 30 g | Pearl onions -- peeled |
In a medium saucepan over medium heat, saute yellow onion and garlic in oil for 5 minutes; add tomatoes, ginger, tomato paste, dry mustard, vinegar, salt, honey, dried chiles, raisins, parsley, and oregano. Cook for 20 minutes. Add pearl onions and cook for 25 minutes more. Cool slightly before serving.
Makes 3-1/4 cups.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |