Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tomatoes Provencale
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 grossFirm tomatoes
2 kleincloves garlic
1 TeelöffelFresh rosemary or basil -- Chopped
 Salt and freshly ground
 pepper
 olive oil
die Zubereitung:

1. Slice tomatoes horizontally into 4 slices, each 1/2 inch thick.

2. Peel and split garlic; mash slightly with the side of a knife. Rub garlic on cut surfaces of tomatoes.

3. Arrange tomatoes on broiler pan. Sprinkle with herbs, salt, and pepper, and drizzle lightly with oil.

4. Broil until surfaces are blistered. Serve immediately.

cheese. Broil until cheese is lightly browned and bubbly.


Anmerkungen zum Rezept:
keine