Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tomatoes Stuffed with Cottage Cheese and Peas
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseSmall curd cottage cheese
1/2 Teelöffeldill dried weed
1/2 Teelöffelmustard dry
1/8 TeelöffelSeasoned pepper
green onions thinly sliced
1 TasseFrozen peas -- thawed
1/4 x ca. 450 gShrimp, cooked -- peeled
6 mitteltomatoes
 salt
 Watercress sprigs
die Zubereitung:

1. Mix cottage cheese, dill, mustard, and pepper until well combined. Fold in onion, peas, and shrimp. If prepared ahead, cover and refrigerate.

2. To serve, core tomatoes (peel first, if you wish). Separate each into 6 wedges, cutting almost to, but not through, the bottom. Spread sections slightly. Salt cut surfaces lightly.

3. Divide cottage cheese mixture evenly among the 6 tomatoes, filling them. Garnish with watercress.


Anmerkungen zum Rezept:
keine