Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tuna Corn Bake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
egg beaten
1 Tassemilk
1 DoseCream-style corn; (15 oz)
1 DoseTuna; (12 oz) drained and flaked
1/2 TasseFine saltine cracker crumbs
1/4 TasseScallions; chopped chopped
2 EsslöffelButter melted
1/2 TasseCoarse saltine cracker crumbs
die Zubereitung:

Tuna and corn are a wonderful combination. A cross between a souffle and a quiche, this easy dish is like elegant comfort food.

Preheat oven to 350 degrees. Combine the egg and milk in a medium saucepan. Add the corn and heat over medium heat until hot and bubbly. Stir in tuna, fine cracker crumbs, onion, salt and pepper. Pour into a buttered 1 quart casserole dish. Toss the melted butter with the coarse cracker crumbs and sprinkle on casserole. Bake for 20 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine