Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tuna Macaroni Loaf
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 x ca. 450 gprocessed cheese
1 Tassemilk
1 1/2 TasseDiced dark rye
Beaten eggs (large)
Jar (4-oz) pimento bits
1 Esslöffelonion grated
1 Dose(6-oz) Tuna
2 TasseCooked maraconi
2 Esslöffelbutter
1 PriseNestles Maggi Sauce -or
1 TeelöffelBoullion powder
 pepper
die Zubereitung:

Mary Lee Taylor Ny News, 1949

Melt cheese with milk and bread. Remove from heat, and add pimento, onion tuna, eggs, macaroni, pepper, and sauce. Melt butter in a loaf pan. Pour in the mixture, then spoon the melted butter (from the corners) over the top. Bake 1 hour at 350F.

Jewish-Food digest 258

From the Jewish Food recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine